Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Ödeme Şartları

Rezervasyon için bize telefonla yada e-mail ile gerekli bilgileri iletmeniz yada sitemizden online olarak gerekli rezervasyon işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Tüm ödeme alternatiflerinde ofise gelmenize gerek kalmadan ödeme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Rezervasyonun kesinleşmesi için ödeme işleminin tamamlanması gerekmektedir. 

Ödemesi yapılmayan rezervasyonlar kesin rezervasyon sayılmaz.

ÖDEME ŞEKİLLERİ

Peşin ödeme yapmak isterseniz;

1- Ofisimize gelip elden / kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.
2- Banka hesabımıza havale /eft ile ödemenizi yapabilirsiniz.

PEŞİN ÖDEMELER İÇİN BANKA HESAP NUMARALARIMIZ

TL HESABIMIZ
Yapı ve Kredi Bankası Cumhuriyet Şubesi
KARAGÖZ SEYAHAT ACENTALIĞI ve TURİSTİK HEDİYELİK EŞYA adına
TR39 0006 7010 0000 0084 3537 00 

İPTAL ŞARTLARI 

GÜNÜBİRLİK GEZİLER

1) Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir. 
2) Turdan 5 gün öncesine kadar yapılan iptallerde kesintisiz iade yapılır. Tur hareket tarihinden 4 gün öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %50 kesinti ile iade yapılır. Son 3 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
3) Turdan 7 gün öncesine kadar ödemenizden herhangi bir kesinti yapılmaksızın kaydınızı bir sonraki haftaya kaydırabilirsiniz. Son 5 gün içerisinde yapılan rezervasyon değişikliği halinde ise %50 no show bedeli talep edilir. Tur hareketine 3 gün kaldıktan itibaren rezervasyon değişikliği kabul edilmez. Paranız yanar.
4) Rezervasyon talebinizin maille olması halinde sizinle 24 saat içinde irtibata geçilecektir.
5) Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde (pazar günü) tur hareketinden 1 gün önce cuma akşamına kadar rezervasyon sahiplerine haber verilir. Tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır. 
6) Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz. Sigorta teminati kapsaminda bir mazeret var ise donus masrafinin karsilanmasi konusunda musteri sigorta sirketine yonlendirilir.

İKİ-ÜÇ-DÖRT GÜN VE ÜZERİ SÜRELİ KÜLTÜR TURLARINDA

1) Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir. 
2) Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz. 
3) Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
4) Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır. 
5) Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz. Sigorta teminati kapsaminda bir mazaret var ise donus masrafinin karsilanmasi konusunda musteri sigorta sirketine yonlendirilir.

BAYRAM ve ÖZEL DÖNEMLER ( 19 mayıs-23 Nisan vs.) TURLARINDA

1)Rezervasyonun kesinleşmesi için ödeme işleminin tamamlanması gerekmektedir. 
2)Rezervasyon iptal şartları

Tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar rezervasyon iptali halinde  kesintisiz iade yapılır.
Tur hareket tarihinden 25-20 gün öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %25 kesinti ile iade yapılır.
Tur hareket tarihinden 20-15 gün öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %50 kesinti ile iade yapılır.
Tur hareket tarihinden 15-10 gün öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır.

Son 10 gün içersinde ( tur hareket tarihine 10 gün kaladan itibaren) yapılan rezervasyon iptali halinde tüm ödeme yanar, iade yapılmaz. Yerinize başkası katılabilir.
3) Uçak biletli turlarda yapılan iptallerde uçak bileti ücreti için uçuş şirketinin şartları esas alınır ve belirlenen iptal şartları ile kesintiler uygulanır. Ayrıca uçak bileti iptalinden dolayı 60 TL hizmet bedeli iade edilmez. 
4) Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz. Sigorta teminati kapsaminda bir mazaret var ise donus masrafinin karsilanmasi konusunda musteri sigorta sirketine yonlendirilir.

* Gezilere katılanlar bu şartları kabul etmiş olurlar...

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet