Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Site Kullanım Şartları & Rezervasyon

karagoztravel.com yeni tasarımıyla yayına geçmiştir. şu an sitemizde tur programlarımız hakkında bilgi alabilir, fotoğraf galerisinde fotoğrafları gezebilir, tur rezervasyonu yaptırabilirsiniz. 

karagoztravel.com 'da site üzerinden tur rezervasyonu (ön kayıt) yaptırabilir, dilerseniz sadece tur detaylarını inceleyip rezervasyonu telefonla da yapabilirsiniz. Her turumuz kesin hareketli olmadığından ve kontenjanlarımızın sınırlı olmasından dolayı sitemizden yapacağınız tur rezervasyonları ile kesin rezervasyon yapmış sayılmazsınız.Sitede herhangi bir turumuza ön rezervasyon yaptırmanız halinde bizim rezervasyon onayı vermemizle rezervasyonunuz onaylanacaktır. Dolayısıyla rezervasyon onayımız olmadan rezervasyonunuz tamamlanmayacaktır. 

karagoztravel.com da beğendiğiniz bir tura kayıt olmak istediğinizde 3 seçeneğiniz bulunmaktadır.

1- Telefonla rezervasyon

Bize telefonla ulaşıp katılmak istediğiniz tura ve katılımcılara dair bilgileri iletip ödeme işleminizi gerçekleştirerek kayıt yaptırabilirsiniz. Bu şekilde rezervasyon halinde peşin ödemeyi tercih etmeniz halinde ödemeyi banka hesaplarımızdan birine yapabilir, ofisimize gelerek elden ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartıyla peşin yada taksitli ödemeyi seçmeniz halinde ofisimize gelmeniz gerekmektedir. Hesap numaramıza yaptığınız havale sonrası isterseniz bize vereceğiniz numaraya alındı belgesi faxlayabilriz.

2- E-mail ile rezervasyon

Bize e-mail göndererek katılmak istediğiniz tura ve katılımcılara dair bilgileri iletip ödeme işleminizi gerçekleştirerek kayıt yaptırabilirsiniz. Bu şekilde rezervasyon halinde peşin ödemeyi tercih etmeniz halinde ödemeyi banka hesaplarımızdan birine yapabilir, ofisimize gelerek elden ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartıyla peşin yada taksitli ödemeyi seçmeniz halinde ofisimize gelmeniz gerekmektedir.Hesap numaramıza yaptığınız havale sonrası isterseniz bize vereceğiniz numaraya alındı belgesi faxlayabilriz.

3- Online rezervasyon

Sitemizde online ön rezervasyona kapalı bazı birkaç tur dışındaki tüm turlarda online ön rezervasyon yaptırabilirsiniz. Online ön rezervasyon sonrası ödeme yaparak katılımınızı kesinleştirmeniz gerekiyor.Hesap numaramıza yaptığınız havale sonrası isterseniz bize vereceğiniz numaraya alındı belgesi faxlayabilriz.

REZERVASYONDAN ÖNCE

Karar Verme: Öncelikle turunuzun size uygun olup olmadığına ve beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığına emin olun. Bunun içinde mutlaka tur detaylarını okuyup anlamış olmanız gerekmektedir. Dolayısı ile herhangi bir turumuza kayıt yaptıran herkesi tur detaylarını okumuş ve kabul etmiş farz ederiz. 

Turda Yer Durumu: Karar verdiğiniz turun tarihlerini ve gitmek istediğiniz tarihteki doluluk durumunu ofisimizi arayarak kontrol ediniz. 

Hizmet teslimatı mail adresinize gönderilecek olan voucherdır.  

REZERVASYON

Kayıt şekilleri

E-Mail ile (travel@karagoztravel.com) 
Telefon ile (0 224 223 85 83 - 221 87 27 )
Fax ile ( 224 220 53 50)

Kayıt sırasında bize vermiş olduğunuz tüm bilgilerin doğru olduğu kabul edilir. Bilgi eksikliği yada yanlışlığından, araçta oturma düzeninde özel durumunuzu bildirmediğiniz için oturduğunuz yer, ya da herhangi bir rahatsızlığınız ve düzenli kullandığınız ilaçları bildirmemenizden doğabilecek herhangi bir sorunda sorumluluk size aittir. 

Ödeme şekilleri

Ödemeleri şu şekillerde kabul ediyoruz:

Nakit
Banka Havalesi
Kredi kartı Taksitli
Kredi Kartı Peşin

Tüm bu işlemleri ofisimize gelerek, telefonla ya da havale ile yapabilirsiniz. 

1- Turda ödeme yapmamanızı rica ediyoruz.
2- Döviz ile satılan ürünlerde döviz olarak ödeme yapomanız gerekmektedir.
3- Fiyatlarımıza KDV dahildir.
4- Satın aldığınız ürün hizmet olduğu için size bu hizmeti satın aldığınıza dair voucher yollanacaktır.

Tamamlanmış Ödeme

Herhangi bir turumuza kaydınızı tamamlamış, ödemenizi yapmış (nakit, kredi kartı, banka havalesi ile) olduğunuz halde turunuzu iptal etmek istediğinizde rezervasyon iptal koşullarındaki şartlar devreye girer. şayet iade hakkınız duruyorsa tur şartlarında belirtilen oranda iadeniz yapılır, fakat bu hakkınızı kaybetmişseniz ödemeler geri iade yapılmaz varsa ileri ki dönem başka bir gezide kullanılır. Tur Karagöz Turizm tarafından iptal edilmişse ödemelerin tümü iade edilir.

REZERVASYON UYARILARI

Lütfen turlarımızın başlangıç buluşma ve bitiş ayrılma saatlerine çok dikkat ediniz ve hareket saatinden en az 15 dakika önce belirtilen yerde olunuz. Araçta başvuru sırasına göre oturma düzeni hazırlanmakta ve herkesin isimleri koltuklara yazılmaktadır.Tur koşullarını, rezervasyon ve iptal koşullarını okuyup anladığınızdan iyice emin olunuz. Aksi halde zor durumda kalmanızı istemeyiz.

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet