Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Gizlilik Politikası

Karagöz Turizm Seyahat Acentası

E-mail: travel@karagoztravel.com
Telefon: 0 224 223 85 83 - 22 18 727
Adres : Eski Aynalı Çarşı No: 4 Osmangazi - Bursa

Herhangi bir sitede www.karagoztravel.com logosunu görmeniz bu güvenlik kurallarının o sitede geçerli olduğu anlamına gelmez. URL'yi kontrol etmeniz ve gerçekten Karagöz Turizm'e ait bir sayfa olduğundan emin olmanız gerekir. Zira logomuzu izinsiz ve kötü niyetle kullanmak isteyen kişiler olabilir. Böyle durumlarda lütfen bizimle iletişim kurun.

Adresimiz: travel@karagoztravel.com

*Sitemizi ziyaret için herhangi bir kişisel bilginizi bize vermek zorunda değilsiniz. Ama www.karagoztravel.com hizmetlerinden ( gezilerden haberdar olma gibi vs ) yararlanacaksanız üye olmanız ve bazı kişisel bilgilerinizi- gerçek ad soyad vermeniz gerekmektedir.

*karagoztravel.com, üye ve ziyaretçilerin site ile ilgili tarafımıza ulaştırdıkları her türlü istek, öneri ve soruları içeren bilgileri site performansını ölçmek açısından saklamaktadır. Bu bilgiler kişilerin kendilerine yanıt vermek dışında herhangi bir amaç için kullanılamaz. www.karagoztravel.com, vermiş olduğunuz tüm kişisel kimlik bilgilerinizi gizli tutar.

*Bu siteden başka sitelere linkler olabilir. www.karagoztravel.com, bu siteden link verilen diğer sitelerin içeriğinden ve gizlilik politikalarından sorumlu değildir.

*karagoztravel.com, reklam, banner veya sponsorluk veren bazı şirketlerin internet sitelerine link sağlayabilir. www.karagoztravel.com, link verdiği sitelerin bilgi kullanımı, etik ilkeleri ve gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir.

* Zaman zaman kullanıcılardan anket, yarışma ve çekilişler için bilgi isteyebiliriz. Bu anket ve yarışmalara katılmak isteğe bağlıdır, kullanıcı bilgi verip vermemeye kendisi karar verir. İstenen bilgi iletişim bilgilerini (isim, adres gibi) ve demografik bilgileri (yaş, cinsiyet gibi) içerebilir. ıletişim bilgileri kazananlara kazandığını bildirmek ve ödül vermek için kullanılır. Anket soruları sitenin kullanımını izlemek ve siteden duyulan memnuniyeti ölçmek için kullanılır.

* Sipariş/ ön rezervasyon formlarımızda kullanıcıdan bilgi istemekteyiz. Bu bölümlerde kullanıcı iletişim bilgilerini (isim, telefon, adres gibi) istiyoruz. Bu bilgiler, müşterinin sipariş/ ön rezervasyona dair kullanılacaktır. Eğer işlemle ilgili olarak herhangi bir sorun yaşanırsa bu bilgiler kullanıcı ile temasa geçmek için kullanılacaktır.

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet