Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
THY’den 111 Euro’ya AVRUPA KAMPANYASI
Türk Hava Yollarının (THY) yıl boyunca devam eden "111 Euro’ya Avrupa" ve geçen ay başlatılan "333 Euro’ya dünyanın diğer ucuna" kampanyalarının eylül ayı uçuş noktaları belirlendi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz kış, düşük yoğun sezon ayrımı olmaksızın her hafta yenilenen kampanya kapsamında yolcuların dış hat uçuş noktalarına vergiler hariç ekonomi sınıfta Avrupa’ya 111 Euro’ya, business sınıfta ise 333 Euro’ya, Amerika, Çin, Bangkok ve Seul’e de ekonomi sınıfta 333 Euro’ya gidiş dönüş bilet alabileceği bildirildi.

Açıklamada, kampanya kapsamında 1-7 Eylül tarihleri arasında Muscat, Kahire, Priştina ve Pekin/Şangay’a, 8-14 Eylül tarihleri arasında Abudabi, Rostov, Riyad ve Bangkok’a, 15-21 Eylül tarihleri arasında Dubai, Strazburg, Barselona ve Şikago’ya, 22-30 Eylül tarihleri arasında da Kuveyt, Atina, Simferopol ve Seul’e promosyonel fiyatlarla uçulabileceği belirtildi.

Açıklamada, promosyonda, Ankara ve İzmir’den yapılacak seyahatlerde, belirlenen ücretlere 50, diğer Türkiye çıkış noktaları ve Ercan Havaalanı’ndan yapılacak seyahatlerde ise 80 Euro ekleneceği kaydedildi.

TUNUS SEFERLERİ ARTIYOR
Açıklamada, THY’nin yoğun talep gören hatlardaki sefer sayılarını artırdığı belirtilerek, bu çerçevede haftada 4 kez yapılan Tunus seferlerinin 6 Eylül’den itibaren haftada 5 sefer olarak gerçekleştirileceği bildirildi.

Buna göre, İstanbul’dan pazartesi, çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri saat 10.30’da kalkacak uçak, saat 12.20’de Tunus’a varacak.

Tunus’tan aynı günler saat 13.20’de kalkacak uçak, saat 17.00’de İstanbul’da olacak.

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet