Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
DENİZ UÇAĞINDAN YENİ ROTALAR

BURULAŞ Havacılık, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, 3 yıl önce tarifeli deniz uçağı seferlerine başladı. İki deniz, bir de kara uçağından oluşan filosuna yeni bir deniz uçağını daha ilave eden BURULAŞ’ta filoya katılan yeni deniz uçağının imalatı bitti, denize inişi sağlayan floatların takılma süreci başladı.

 

En kısa sürede, hava yoluyla uçarak gelecek uçağın, gümrükleme işlemleri yapılarak, hizmete alınacak. Ayrıca, günümüze kadar İstanbul-Bursa istikametinde yapılan uçuşlar, gerekli altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte 26 Ocak 2016 tarihinden itibaren, Gemlik kalkışlı olarak gerçekleştirilmeye başladı.

 

Deniz uçağı kış tarifesi yarıyıl tatili ile birlikte uygulamaya alındı, yaz sezonu için gelen talepler değerlendirilmeye başlandı. Hem yolcuların hem de belediyelerin işbirliği talepleri doğrultusunda yeni destinasyonlar da ulaşım ağına katılacak.

 

BURULAŞ tarafından yapılan açıklamada, başta Çeşme olmak Ege bölgesindeki tatil yöreleri, Bodrum, Bozcaada, Gökçeada, Ayvalık ve İzmir gibi destinasyonların incelemelerinin devam ettiği ve yaz tarifesinde yerlerini alacakları ifade edildi.

 

Vatandaşlar, sefer tarifesi ve ayrıntılı bilgi için: fly.burulas.com.tr, 444 99 16 Çağrı merkezine ulaşabilirler.

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet