Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
TELEFERİK ŞEHİR MERKEZİNE İNİYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BursaRay’ın Gökdere İstasyonu’na yapılacak olan teleferik istasyonuyla Bursa’nın kalbinden Uludağ Oteller Bölgesi’ne teleferikle 25 dakikada ulaşımın sağlanacağını açıkladı.

BursaRay Gökdere İstasyonu’nda incelemelerde bulunan Başkan Altepe, teleferiğin yakın zamanda şehir merkezine ineceğini söyledi. Başkan Altepe, proje ile ilgili bilgi vererek "Bursa’da hem kent içi trafiği rahatlatma noktasında hem de Uludağ’a ulaşım konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kent içi ulaşımın rahatlaması alanında raylı sistemler başta geliyor. Bursa’nın Kestel’den Uludağ Üniversitesi’ne kadar her köşesini kesintisiz ulaşımla buluşturup yeni düzenlemeleri uygularken, aynı zamanda Uludağ’ı teleferikle Bursa ile buluşturma projesini de hayata geçiriyoruz." şeklinde konuştu.

Yaklaşık 2 yıldır proje ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, etüt ve incelemelerin yapıldığını ve güzergahın belirlendiğini anlatan Başkan Altepe şunları kaydetti: "BursaRay Gökdere İstasyonu’nun üst katına teleferik istasyonu oluşturulacak. Heykel – Setbaşı durağı da olacak. Yaya mesafede tüm vatandaşlar teleferiğe ulaşabilecek. Görükle, Kestel ve Mudanya’dan da gelecek olan vatandaşlar da artık Uludağ’a kolaylıkla ulaşabilecekler. Bu proje, ulaşımda büyük bir reform olacak. Bu sayede şehir merkezinde trafik de rahatlamış olacak."

Başkan Altepe, Gökdere’ye ulaşacak olan teleferik projesinin heyecanını duyduğunu belirterek "Teleferiğin Sarıalan hattı yakında tamamlanacak ve daha sonra Oteller Bölgesi’ne de ulaşacak. Gökdere’de uygulanacak proje ile Uludağ şehirle buluşmuş olacak. Bursa’nın kalbinden Uludağ’a yaklaşık 25 dakikada ulaşım sağlanabilecek." diye konuştu.

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet