Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
BURSA'YA NOSTALJİK TRAMWAY
B.Büyükşehir Belediyesi tarafından BursaRay’ın yanı sıra tramvay hatlarıyla şehiriçindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Bursa’nın en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi’nin araç trafiğine kapatılarak nostaljik tramvay hattı yapılması ile ilgili çalışmalar başladı. Nostaljik tramvay ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’ndeki binaların cephe sağlıklaştırması da yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kent içi ulaşımına alternatif olarak üretilen, Bursa’ya vizyon katacak projelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi Nostaljik Tramvay Hattı’nın temeli 2 ocak 2011 pazar günü törenle atıldı.
Gökdere Meydancık Köprüsü’nden başlayarak Yeni Cumhuriyet Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’ni takiben Tarihi Hanlar Bölgesi’nin ortasından geçerek Zafer Plaza’ya kadar ulaşacak olan nostaljik tramvay hattı toplam 1,5 kilometreden oluşacak. Tramvayların geçtiği güzergahlar araç trafiğine kapatılarak, Cumhuriyet Caddesi boydan boya yaya aksına ve cazibe merkezine dönüştürülmüş olacak.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Meydancık Köprüsü üzerinde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada 2011 yılının ilk iki gününü iki yeni projenin temelini atarak geçirdiklerinin altını çizdi.


Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet