Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
REHBERLER KARAGÖZ USTASINI UNUTMADI

TUREB ÖDÜLLERİ SAHIPLERINI BULDU


Bursa'dan Şinasi ÇELİKKOL KARAGÖZ Evi ve Geleneksel Gölge Oyunumuz Karagözü Yaşatma Çalışmaları Nedeniyle Rehberler tarafından Ödüle Layık Görüldü.

Turist Rehberleri Birliği (TUREB) tarafından her yıl 21 Şubat Dünya Rehberler Günü kutlamaları kapsamında verilen ‘Turizmin En İyileri’ ödülleri sahiplerini buldu. İnternet üzerinden yapılan oylamayla seçilen Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Ödülleri, bakan Ertuğrul Günay’ın da bulunduğu Divan Kuruçeşme’de düzenlenen törenle verildi.

Kültür mirasının tanıtımında önemli bir görev üstlenen rehberler, verdikleri ödüllerle ilgililer ve kamuoyunun dikkatini tarih-kültür mirasımızın önemi, korunması ve sürdürülebilir turizm konusuna çekmeyi amaçlıyorlar.


TUREB Ödülleri, “Tanıtım”, “Sürdürebilirlik”, “Konukseverlik”, “Otantiklik”, Kültür Turizmi” ve “Turizm Eğitimi” dallarında olmak üzere 6 dalda verildi.
Kültürel sürdürülebilirlik ödülünü kazanan Bursa Karagöz Evi’nin kurucusu ve Bursa'da Karagözü yeniden ayağa kaldıran ve yaşatan Karagöz Sanatçısı Şinasi Çelikkol, kültürel mirasımızın korunması, yurt içi ve dışında tanıtılması yönünde çalışmalar yapıyor ülkemizde Karagöz geleneğini sürdüren önemli temsilcilerin başında geliyor.

Detaylı haber icin tıklayınız:

TURIZMIN SESI:
http://www.turizminsesi.com/haber/tureb-odulleri-sahiplerini-buldu-6101.htm


TURIZM GAZETESI.COM
http://www.turizmgazetesi.com/news/news.aspx?id=52836



Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet