Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
KARABURUN-ILDIRI-ÇEŞME-ALAÇATI-SIĞACIK Rotası (6-9 Haziran)

Bayram tatilinde…

KARABURUN-ILDIRI-ÇEŞME-ALAÇATI-SIĞACIK Rotası

6-9 Haziran 2019 Perşembe-Pazar/ Çeşme yarımadasında unutamayacağınız dört gün

Bayram tatilinde 3 gece 4 gün konaklamalı doğa & kültür gezisi

Ege’de yaz güneşinin ısıttığı günlerde Çeşme yarımadasını baştan sona gezeceğiz.  Gezimizin birinci günü kendinizi adeta bir Ege adasında hissedeceğiniz Mordoğan- Karaburun rotası ile başlayacak, yolumuz üzerinde yarınadanın en uç noktası Sarpıncık deniz fenerini görüp Sakız adasının kuzeydoğusunda bulunan İnouses adasına el sallayacağız, yarımadanın bakir koyları ve doğasını görüp akşamüzeri muhteşem günbatımının yaşandığı Ildırı’ya varacağız. Konaklamamızı Çeşme’de yaparken hem Çeşme ‘nin merkezinin keyfini çıkaracak hem de akşamları Sakız adasının ışıklarına karşı keyifli bir yemekler bizi bekliyor olacak. Gezimizin ikinci günü Çeşme yarımadasının sakin huzurlu köyü Çiftlikköy’e giderek sabah kahvemizi içiyoruz, daha sonra Türkiye’nin ilk slow food köyü ilan edilen Germiyan köyüne giderek köy evlerinin duvarlarına köyde Çiftçilik ve çobanlık yaparak yaşayan Nuran Erden tarafından çizilen rengarenk resimleri görüyoruz. Öğleden sonra bölgenin popüler mekanlarından Alaçatı’ya uğruyoruz ve deniz keyfi için Ilıca plajına geçiyoruz. Gezimizin üçüncü günü Çeşme merkezi, çarşı bölgesi, marina ve kaleyi, gezerek deniz için serbest zaman bırakıyoruz. Gezimizin son günü Türkiye’nin ilk cittaslow / yavaş şehri ilan edilen Seferihisar- Sığacık’a geçiyoruz. Yakın zamanda bir sinema filmiyle tekrar adını duyuran sakin, surlar içinde klasik bir ege sahil kasabası olan Sığacık liman bölgesini, zeytin ve mandalina ağaçları ile çevrili, kalesiyle, huzuruyla, her şeyiyle sığınılacak bir sahil kasabası olan Sığacık’ta Kale içini keşfedip, Teos Marina çevresinde yürüyüş yapıyoruz. Çeşme ile aynı rüzgarı paylaşan Sığacık'ın son yıllarda gün yüzüne çıkarılmaya çalışılan yerleşimi Teos antik kenti kalıntılarını görüp Urla’ya devam ediyoruz .Urla’nın sanat sokağı ve tarihi çarşı bölgesini gezerek, enginarlı ve Ege’ye has otlarla yapılan yemeklerin izini süreceğiz. Enginar tarlaları ve üzüm bağları ile meşhur Urla’nın sakin liman bölgesinin keyfini çıkarıp, eski evleri, ünlü şairler Necati Cumalı ve Yorgo Seferis’in doğduğu müze evleri ziyaret edeceğiz.
Geziye Dair Notlar: Kişi Başı katılım ücreti : 945 TL.. (peşin ödeme içindir/Yapı kredi Word karta 3 taksit imkanı)Fiyata Ulaşım / Rehberlik/ yolda kahvaltı ikramı/ seyahat sigortası/ Çeşme merkezde denize sıfır kahvaltı ve akşam yemeği (balık menüsü-ızgara menüsü) dahil konaklama ve yolda ikramlar dahildir. Öğle yemekleri, yoldaki yemek molaları, akşam yemeğindeki içecekler, olabilecek plaj, müze giriş ücretleri harictir. Kalacağımız otel Çeşme merkezde Pasifik veya Kerman Otel, Tahmini Dönüş pazar akşamı 22:30Hareket saati: 6 Haziran 2019 perş. sabahı T.K.M. önü 05:45 Doğumevi karşısı 06:00 Nilüfer Metro 06:00

SON BAŞVURU: 27 Mayıs 2019 pztesi günü saat: 12:00 / Lütfen rezervasyonu son güne bırakmayınız…



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
945 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet