Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
THASSOS Adası Gezisi (28-30 Eylül / 2 gece 3 gün konaklamalı gezi)

THASSOS / TAŞÖZ ADASI GEZİSİ

28-29-30 Eylül 2018 / Cennet Ada Thassos ve Dönüşte Kavala

Eylül ayında 2 gece 3 gün konaklamalı doğa & kültür gezisi

Bugüne kadar gördüğünüz “yeşil” adaları bir tarafa, Thassos adasını diğer tarafa koyacaksınız. Kuzey Ege’nin cennet adası Thassos adasına yapacağımız gezide adanın muhteşem denizini, koylarını, yemyeşil doğasını birbirinden ilginç, geleneksel mimarisi bozulmamış köylerini gezeceğiz. Mevsimin en güzel zamanında Ege‘nin kuzeyine Thassos adasına yapacağımız yolculuğumuz için önce İpsala ’dan Yunanistan’a geçeceğiz, daha sonra Keramoti’den feribotla başlayacak yolculuğumuzla adanın merkezi Limenas’a varacağız. Gezimiz boyunca adanın ve Kuzey Ege’nin zengin mutfağını, kafelerini, müzikli tavernalarını, özellikle bol ve taze deniz ürünlerini, muhteşem mezelerini, kültürünü tanıyarak, esintisi bol huzurlu akşamlar geçireceğiz.

Muhteşem deniz keyfi için Mayolarınızı unutmayın!

Thassos’ta geçireceğimiz günlerde ada merkezi Limenas’ta yapacağımız yürüyüş turuyla, yeni şehirle iç içe geçmiş antik yerleşimi keşfedip muhteşem manzaraya sahip antik tiyatroya çıkacağız.  Ege adaları içinde belki de en büyük müzelerden biri olan arkeoloji müzesine uğrayıp, antik liman bölgesinin keyfini çıkaracağız. Adanın şirin çarşısını gezip, kordon boyunda ve limanı cevreleyen kafe ve tavernalarda mola vereceğiz. Aracımızla yapacağımız turda adanın meşhur plajları; Golden Beach, Skala Potamia, Kinira, Aliki, Pefkari, Limenaria, Skala Marion, Skala Rachoniou ‘yu görüp doğa harikası, dünyaca ünlü doğal havuz Giola’yı göreceğiz. Panagia, Kazaviti gibi geleneksel köyleri gezip adanın eski baş şehri Theologos’ta et lokantalarında lezzet molası vereceğiz, etnoğrafya müzesini gezeceğiz. Ada dönüşünde Kavala’ya uğrayarak hareketli şehrin önemli tarihi eserlerini ve liman bölgesini görecek, kahve ve Kavala kurabiyesi molası verdikten sonra Bursa’ya doğru hareket edeceğiz. Bursa’dan Thassos’a kalkan tek otobüste yerinizi ayırın, hem bahar güneşinin keyfini hem de Thassos adasının huzurunu ve güzelliklerini birlikte yaşayalım. Kuzey Ege’nin Cennet adası Thassos’u görmek için hemen arayın..!

Geziye dair notlar : Kişi Başı: 235 Euro_( Çift kişilik odada kişi başıdır/peşin ödeme içindir)

Fiyata dahil olan hizmetler : Bursa- Thassos adası- Bursa ulaşımı / Lapseki-Gelibolu-Lapseki ve Keramoti-Thassos-Keramoti feribot geçişleri/ seyahat sigortası/ rehberlik / Thassos adası merkezi gezisi, ada çevresinde aracımızla yapacağımız geziler / merkez Limenas’ta/Hotel Timoleon kahvaltı dahil konaklama… Fiyata dahil olmayan hizmetler : Öğle ve akşam yemekleri, (akşam yemekleri için rehberiniz grup olarak en güzel yerel mezeler ve deniz ürünleri menülerini uygun fiyata yemeniz konusunda organizasyon & tavsiyeyapacaktır ) otellerde alınan extralar, müze girişleri, vize, pasaport masrafları, yurt dışı çıkış harcı, kişisel harcamalar hariçtir. Gezimizde konaklayacağımız butik otel, gezi programı ve tatil dönemi olmasından dolayı katılımcı sayısı sınırlıdır. Önceden rezervasyon yaptırmanız önerilir..! Hareket saati: 28 Eylül sabahı 05:00 dönüş 30 eylül Pazar akşamı 23:30

SON BAŞVURU: Vizesi olan Pasaportlarınızla birlikte 10 Eylül pazartesi günü saat 12:00 *(Rezervasyonu / başvuruyu son güne bırakmayınız!

Çok saatler boyu uzun yürüyüşümüz yok, kısa mesafelerde ve yavaş yürüyüşler olacak, adanın keyfini çıkarmak için serbest zamanlarımız olacak. * Eylül güneşi ısıtacağı için pamuklu giysileri tercih edin, akşamlar biraz serin olabilir, tedbirli olun. * Fotoğraf makinelerinizi, şarj aletlerinizi, pillerinizi, hafıza kartlarını, cdlerinizi, kullandığınız ilaçlarınız varsa ilaçlarınızı unutmayın. * Bütün neşenizi, heyecanınızı, merakınızı yanınıza almayı, varsa dertlerinizi, işinizi, sıkıntılarınızı, ön yargılarınızı, hepsini evde bırakmayı unutmayın !

VİZE İÇİN : Bu ada için kapı vizesi uygulaması yoktur, schengen vizeniz olmalıdır..Yeşil pasaportu bulunan yolcular vizeden muaftır. Schengen vizesi başvurusu için yardımcı olabiliriz , bizi arayınız..!

KARAGÖZ TURİZM SEYAHAT ACENTASI

Eski Aynalı Çarşı No:4 Bursa Tel: 224 2218727-2205350 Web: www.karagoztravel.com e-mail: travel@karagoztravel.com



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
235 Euro_

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet