Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Samos / Sisam Adası Gezisi (20-21-22 Ekim konaklamalı)

Samos / Sisam Adası Gezisi

20- 21- 22 Ekim 2017 / Ege’nin en güzel adalarından birinde masmavi günler

Ekim ayında 2 gece 3 gün konaklamalı doğa & kültür gezisi
Mevsimin en güzel zamanında Ege‘nin karşı yakasına, geçmişten günümüze Anadolu’nun hemen yanı başında olan bir başka adaya; Pisagor’un adası (Sisam) Samos’a gidiyoruz. Kuşadası’ndan feribotla başlayacak gezimiz boyunca adanın ve Ege’nin zengin mutfağını, kafelerini, müzikli tavernalarını, özellikle bol ve taze deniz ürünlerini, mezelerini, kültürünü, yaşam tarzını, gece hayatını ilginç köylerini, doğasını, hareketli çarşı bölgesini keşfedecek, esintisi bol huzurlu akşamlar geçireceğiz. Samos’ta geçireceğimiz günlerde ada merkezi Vathy’de yapacağımız turla, arkeoloji müzesine uğrayıp, tarihi evlerin olduğu eski Vathy sokaklarında gezecek, ünlü matematikçi Pisagor’un doğduğu şehir Pythagorion ‘a gideceğiz. Limanda bulunan Pisagor heykelini görüp çarşısında, kordon boyunda ve limanı cevreleyen kafe ve tavernalarda mola vereceğiz. Antik çağın en büyük mabetlerinden olması planlanan ama bitirilemeyen Hera tapınağına uğrayacağız. Adanın en güzel köyleri Chora ve Mytilini ‘den geçerek, Koumaradei ’de adanın en önemli sembollerinden olan meşhur Pisagor bardaklarının yapıldığı seramik atölyesine uğrayacağız. Her zaman esintili, renkli sokakları ve sahili ile meşhur Kokkari ‘de kahve –frappe molası vereceğiz. Akşamları Ege müzikleri eşliğinde keyifli ve uzun yemeklere imza atacağız. Bursa’dan Samos’a kalkan tek otobüste yerinizi ayırın, hem ekim güneşinin keyfini hem de Samos adasının güzelliklerini birlikte yaşayalım.

Ege mavisini Samos adasında yaşamak için yerinizi hemen ayırın.!

Geziye dair notlar : Kişi Başı: 225 Euro_( Peşin ödeme fiyatıdır ve çift kişilik odada kişi başıdır )

Fiyata dahil olan hizmetler : Bursa- Kuşadası- Bursa ulaşımı / Kuşadası-Samos-Kuşadası feribot geçişleri/ Liman vergisi/ seyahat sigortası / rehberlik / Liman- otel- Liman transferleri / Samos adasında yapacağımız günlük tur / merkezde Aeolis otelde kahvaltı dahil konaklama… Fiyata dahil olmayan hizmetler : Öğle ve akşam yemekleri, (akşam yemekleri için rehberiniz grup olarak en güzel yerel mezeler ve deniz ürünleri menülerini uygun fiyata yemeniz konusunda organizasyon yapacaktır ) otellerde alınan extralar, müze girişleri, kapı vizesi, pasaport masrafları, yurt dışı çıkış harcı, kişisel harcamalar hariçtir. Gezmizde konaklayacağımız otel, gezi programı ve özel tatil dönemi olmasından dolayı katılımcı sayısı sınırlıdır. Önceden rezervasyon yaptırmanız önerilir..! Hareket saati: 19 Ekim perşembe akşamı gece yarısından sonra 00:30 dönüş 22 Ekim pazar akşamı 23:30

SON BAŞVURU: Pasaportlarınızla birlikte 14 Ekim cumartesi günü saat 12:00 * Çok saatler boyu uzun yürüyüşümüz yok, kısa mesafelerde ve yavaş yürüyüşler olacak, adanın keyfini çıkarmak için serbest zamanlarımız olacak. * Ekim güneşi ısıtacağı için pamuklu giysileri tercih edin, akşamlar biraz serin olabilir, tedbirli olun. * Fotoğraf makinelerinizi, şarj aletlerinizi, pillerinizi, hafıza kartlarını, cdlerinizi, kullandığınız ilaçlarınız varsa ilaçlarınızı unutmayın. * Bütün neşenizi, heyecanınızı, merakınızı yanınıza almayı, varsa dertlerinizi, işinizi, sıkıntılarınızı, ön yargılarınızı, hepsini evde bırakmayı unutmayın !

VİZE İÇİN Yeşil pasaportu bulunan yolcular vizeden muaftır.İki adet beyaz fonlu fotoğraf Pasaport ve Kimlik fotokopisi - Adres bilgileri

PASAPORT İÇİN; Çıkış gününden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmalı En az 2 sayfası boş olmalı Pasaportta K.K.T.C giriş kaşesi bulunmamalı *Normal pasaportu bulunan ( vizesi olmayan ve olan ) yolcuların pasaportuyla birlikte en geç 14 Ekim ctesi gününe kadar ofisimize başvurması gerekmektedir. Kapı vizesi ücreti 55 Euro'dur.

KARAGÖZ TURİZM SEYAHAT ACENTASI

Eski Aynalı Çarşı No:4 Bursa Tel: 224 2218727-2205350 Web: www.karagoztravel.com e-mail: travel@karagoztravel.com



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
225 Euro_

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet