Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Salihli-Kula- Bozdağ- Birgi- Ödemiş Rotası (2-3 Kasım konaklamalı)

Salihli-Kula- Bozdağ- Birgi- Ödemiş Rotası

02-03 Kasım 2019 Ctesi-Pazar / Salihli-Sard Antik Kenti-Kula- Bozdağ- Ödemiş Rotası

Haftasonu 1 gece 2 gün konaklamalı doğa & kültür gezisi

Rotası farklı, gezilecek yerleri çok, Ege’nin tarih dolu kasabalarını görmeyi hedeflediğimiz gezimizde Bintepeleri geçerek varacağımız ilk durağımız Salihli ve Anadolu tarihinde Lidya devletinin başkenti Sard harabeleri olacak. Daha sonra rengarenk boyalı tarihi evleri ve çarşısı ile meşhur Kula’ya gideceğiz. Tarih kokan sokaklarda yürüyüş yaparak öğle yemeğinde bölgeye has odun köftenin tadına bakacağız. Kuladokya peribacalarını göreceğiz. İlk günümüzün programını Kula ile tamamlayarak Salihli’de konaklıyoruz. Pazar sabahı sonbahar renklerine bürünmüş, doğal güzelliği ile meşhur Bozdağ’a çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde 40 oluklu çeşmede mola verip yöresel ürünler satan pazarı ziyaret ediyoruz. Kayak merkezine sahip Bozdağ’ı geçip Gölcük gölünde sonbaharı yaşayan bölgede mola veriyoruz. Daha sonra tarihi evleri, sanat eseri Çakırağa konağı, ve Aydınoğlu Mehmet Bey tarafından yaptırılan Ulu Camii ile meşhur Birgi’ye ineceğiz. Yolumuz üzerinde Ege’nin iki şirin yerleşimi Ödemiş merkezde öğle yemeği molası verip, Bursa’ya doğru yola çıkacağız.

Geziye dair notlar: Kişi başı katılım ücreti: 470 TL

Fiyata Ulaşım / rehberlik / yolda kahvaltı ikramı /seyahat sigortası / Salihli merkezde kahvaltı ve akşam yemeği dahil konaklama ve yolda ikramlar dahildir. Öğle yemekleri, yoldaki yemekler olabilecek müze girişleri harictir. Salihli’de kalacağımız Otel; Berrak Otel..

Hareket saati: 02 Kasım 2019 ctesi sabahı T.K.M önü saat 05:45 Doğumevi karşısı: 06:00

SON BAŞVURU: 30 Ekim çarşamba günü saat 12:00  / Lütfen rezervasyonu son güne bırakmayınız !



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
470 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet