Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
BUDO SEFERLERİ BAŞLADI
İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) rakibi Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferleri başladı. Bursa ile İstanbul'u 15 dakikaya indirecek olan deniz uçakları ise yakında Gemlik'ten seferlere başlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İDO'ya alternatif olarak vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine Bursa- İstanbul arasında deniz ulaşımının sağlanması amacıyla kurduğu Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) Bursa ve İstanbul'dan karşılıklı iki seferle yolcu taşımaya başladı. BUDO'ya yoğun talep olması halinde sefer sayıları sıklaştırılacak. Bursa'dan İstanbul'a gidecek vatandaşlar 18 TL, indirimli olarak da 14 TL'den bilet satın alabilecek.

İstanbul'a Bursa'nın Gemlik ilçesinden gidecek olan deniz uçakları ise 1 ay sonra seferlere başlayacak. Uçaklar için bilet ücretleri 100 TL olarak belirlenirken, İstanbul'un merkezine vatandaşlar 15 dakikada gidebilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Karadan, havadan, denizden, İstanbul'u Bursa'ya yaklaştırıyoruz. Çünkü her gün binlerce vatandaşımız Bursa'dan İstanbul'a, İstanbul'dan da Bursa'ya geliyor. Bunun için karşılıklı seferler yapılacak. Bu seferlerin aksamadan yapılması ve vatandaşlarımızın kaliteli bir şekilde İstanbul'a gitmeleri için bu sistemi kurduk. İlk sefer Perşembe sabahı saat 07.00'da başlayacak. Kış aylarında günde 2 sefer olacak. İleriki günlerde sefer sayıları daha da artabilir. Başlangıç olarak iki gidiş ve iki geliş olacak. Amacımız para kazanmak değil, insanlarımızın en güzel şekilde İstanbul ve Bursa seyahatlerini gerçekleştirmek" dedi.

İstanbul'dan Mudanya'ya gelecek olan vatandaşların Bursa'ya gelmesi konusunda kolaylıklar sağlayacaklarını ifade eden Altepe, bu hizmeti en güzel şekilde yerine getireceklerini vurguladı.

GEMLİK'TEN 1 AY SONRA DENİZ UÇAKLARI KALKACAK

ulaşım konusunda önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çeken Altepe, Gemlik ilçesinden 1 ay sonra deniz uçaklarının kalkacağını ifade etti. İstanbul- Bursa, Bursa- İstanbul seferini yapacak olan deniz uçaklarının 15 dakika da İstanbul'da olacağını belirtti. Bilet ücretlerinin kişi başına 100 TL olacağını belirten Altepe, uçağın Haliç'e ineceğini söyledi.

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet