Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
BTSO'DAN HAFTA SONU BURSA'YA KAMPANYASI
Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ve marka şehir olma yolunda sağlam adımlar atan Bursa için geliştirilmiş özgün bir kampanya olan "Hafta Sonu Bursa’ya" kampanyası başladı.

Harika bir damak zevki sunan, entegre kültürleri barındıran, cazip alışveriş olanakları sunan dağıyla, kaplıcalarıyla zevkli bir hayat kültürünün, doğal tatların, ince zevklerin, inancın, tarihin, sağlığın, alışverişin, sanatın, merkezi Bursa “Hafta Sonu Bursa’ya” kampanyası ile Türkiye‘de hafta sonu turizmini başlatan ilk şehir olma özelliğini sahiplenmiş olacak.

“Kültür-Tarih-İnanç”, “Doğa-Sağlık-Spor” ve “Alışveriş” olmak üzere 3 ana konsept çerçevesinde tasarlanan “Hafta Sonu Bursa’ya” kampanyası, Türkiye’de hafta sonu turizmini başlatacak olan öncü bir girişim niteliği taşıyor.

Bugün Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) gerçekleştirilen basın toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Celal Sönmez konuyla ilgili olarak, “Türkiye’de bir “ilk” olma özelliği taşıyan bu proje ile kısa vadede şehri ziyaret eden yerli turist sayısının artırılması ve buna bağlı olarak kentin ekonomik canlılığını arttırmayı hedefliyoruz. “İlk”lerin şehri Bursa’yı, Türkiye genelinde bir turizm destinasyonu yaparak, diğer turistik şehirlerimiz arasında farklılaştırarak, şehrimize sadece hafta sonu değil aynı zamanda hafta içi gelecek turistleri de teşvik etmeyi planlıyoruz.” dedi.


Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet