Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Karlar altında Bolu- Abant- Gölcük Gezisi (30 Aralık pazar)

Karlar altında Bolu- Abant- Gölcük  Gezisi

30 Aralık 2018 Pazar / Kış ayında karla kaplı başka güzel Bolu Abant ve Gölcük gölleri

Haftasonu Günübirlik Doğa Gezisi

Yılın son gezisinde Kış mevsiminde yağan karla beyazlara bürünerek bir başka güzel olan Abant ve Gölcük göllerine gidiyoruz. Gezimiz İznik gölü kenarında vereceğimiz kahvaltı molası ile başlayacak daha sonra rotamızı Bolu Dağı’na çevirerek dağlar arasında saklı muhteşem manzaralı Gölcük gölüne gidiyoruz. Meşhur Gölcük gölü etrafında yürüyüş yaparak çay -kahve molası vereceğiz. Daha sonra Abant gölüne doğru yola çıkıyoruz. Abant gölü çevresinde isteyenler sucuk-ekmek keyfi yapabilir. Gezimizin en güzel noktası her mevsim güzel, kışın karla kaplı başka güzel Abant gölüne vardığımızda, arzu edenlere kırmızı şarap-çikolata ikramımız olacak. Abant gölü çevresinde gezerek, şömine başında sahlep molası veriyoruz.Keyifli bir günün ardından Bursa’ya doğru yola çıkacağız.

Geziye dair notlar: Kişi başı katılım ücreti: 150 TL ... (peşin ödeme içindir/taksit için sorunuz)  Fiyata Ulaşım / rehberlik / milli park girişleri, sabah iznik gölü kenarında vereceğimiz mola ile limitsiz çay ile kahvaltı ikramı / Abant gölünde kırmızı şarap-çikolata ikramı dahildir.  Hareket saati: 30 Aralık Pazar sabahı T.K.M önü : 06:00 Doğumevi karşısı otobüs durağı: 06:15

SON BAŞVURU: 27 Aralık perşembe günü saat 12:00



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
150 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet