Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Kütahya Frig Vadileri- Sabuncupınar ve Tren Yolculuğu (15 Temmuz pazar)

KÜTAHYA FRİG VADİLERİ-SABUNCUPINAR ve TREN YOLCULUĞU

15 Temmuz 2018 Pazar / Kütahya Frig vadileri- Sabuncupınar- Söğüt köy–Tren yolculuğu

Haftasonu günübirlik doğa & kültür gezisi

Gizemli doğa ve Kral Midas’ın efsaneleri ile süslü Frigya’nın Kütahya ‘ya yakın vadi ve köylerini keşfedeceğimiz gezimiz, bölgenin en büyük köyü, tren istasyonu ve Frig evi ile meşhur Sabuncupınar ve Arnavutini yerleşimi ile başlayacak. İlginç kaya oluşumları ve yaşam alanlarının olduğu Fındıkköy ve kalesi, Doğuluşah ve Asarkaya tepe yerleşimi, Sökmenköy arasını bazen aracımızla bazen de aracımızdan inerek yürüyüşlerle gezeceğiz.. Bakir ve huzurlu doğa içerisinde gezerken bizimle olan tren hattı ve bizi yalnız bırakmayan bölgesel trenler gezimize heyecan katacak.Bölgenin en ilginç yerleşimleri İnli köyü mağaraları ve şapelleri, yüksek bir tepede Frig kayaları eteklerinde yaşamını sürdüren Söğüt köyü gezimizin en ilginç noktaları olacak. Akşamüzeri saatlerinde Alayunt üzerinden Kütahya’ya varacağız ve gün boyu yürüyerek ve aracımızla keşfettiğimiz bölgeyi, bu kez Kütahya’dan hareket eden tren yolculuğumuz sırasında farklı bir açıdan göreceğiz, Sabuncupınar’da son bulacak tren yolculuğumuz sonrası aracımızla buluşarak Bursa’ya doğru yola çıkacağız, İnegöl’de köfte molası vererek günü noktalıyoruz. M.Ö.7 yüzyılda Afyonkarahisar, Eskişehir ve Kütahya illerinin kesiştiği topraklarda parlak bir uygarlık kuran ve birçok açıkhava anıtı yerleşim izleri bırakan, adını Frigler’den alan Frigya bölgesinin Kütahya’ya yakın vadi ve köylerini keşfedeceğimiz, fotoğraf ve doğa açısından çok zengin bu geziyi kaçırmayın!

Geziye dair notlar: Kişi başı katılım ücreti: 145 TL… (peşin ödeme fiyatıdır/ taksit için sorunuz)

Fiyata Ulaşım / tren bileti / yolda ikramlar/ rehberlik / kahvaltı ikramı dahildir. Yol şartları nedeniyle katılımcı sınırlıdır. Öğle yemeği ve olabilecek müze girişleri hariçtir. Gün uzun olacağından yanınıza sandviç, meyve suyu, su almanız, rahat yürüyüş ayakkabıları giymeniz tavsiye edilir. Hareket saati: 15 Temmuz Pazar sabahı T.K.Merkezi önü: 06:00 Doğumevi karşısı otobüs durağı: 06:15

SON BAŞVURU: 12 Temmuz Perşembe günü saat: 12:00 / Lütfen rezervasyonu son güne bırakmayınız!



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
145 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet