Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
LAVANTA KOKULU KÖYE YOLCULUK 20-21-22 Temmuz 2018

LAVANTA KOKULU KÖYE YOLCULUK

Salda Gölü, Kuyucak, Sagalassos, Kovada, Eğirdir Gölleri

20-21-22 Temmuz 2018 Cuma/Ctesi /Pazar Sagalassos-Salda Burdur Kovada Eğirdir gölleri

Hafta Sonu 2 gece 3 gün Konaklamalı Doğa&Kültür Gezisi
Bursa’dan ilk defa bizim başlattığımız, bu yaz üçüncü seferimizi yapacağımız farklı bir rota, kilometresi bol fakat kendinizi dünyanın farklı bir noktasında hissedeceğiniz doğa ve göller.. Gezimiz Denizli üzerinden başlayacak ve ilk durağımız dünyanın en derin göllerinden biri olan Salda gölü olacak, Turkuaz renkli Salda gölünün doğası mars gezegenine benzetiliyor ve Türkiye’nin Maldivleri olarak anılıyor. Daha sonra Burdur gölü kenarında kurulu Burdur şehrine geçiyoruz. Şehrin tarihi merkezinde kısa yürüyüş gezisi yapıyoruz, ve saat kulesini, Ulucami’yi, çarşı bölgesini görüyoruz. Öğle yemeğinde yöreye has Burdur şişi tercih edeceğiz. Yemek sonrası ziyaret edeceğimiz Burdur müzesi Sagalassos Antik kentine dair önemli arkeolojik buluntuları barındırıyor. Ülkemizde turizme ilk açılan ve geçmişte içinde göller barındıran İnsuyu mağarasına uğradıktan sonra akşamüzeri saatlerinde Ağlasun ‘a geçerek otelimize giriş yapıyoruz.İkinci günümüzde otelimizde uzun ve keyifli bir kahvaltı, yürüyüş ve katılmak isteyenlerle gerçekleştireceğimiz bisiklet turu ardından, Türkiye’nin lavanta üretiminin nerdeyse tamamını karşılayan mis kokulu Keçiborlu-Kuyucak Köyü‘ne doğru yola çıkıyoruz, Kuyucak köyüne yaklaşırken mor renkli lavanta tarlaları bizi karşılıyor. Yol boyunca sağlı sollu tepelere kadar uzayan lavanta tarlaları muhteşem bir görsel şölen sunacak. Fotoğraf açısından da zengin imkan sunan Kuyucak köyü ve lavanta tarlalarında geziyor, köy halkı ile kaynaşarak, çay molası veriyoruz..Günün en keyifli saatlerini lavanta kokulu köyde geçirdikten sonra Ağlasun’a dönüyoruz. Akşamüzeri saatlerinde muhteşem manzarası ve etkileyici yükseklikte konumu ile bizi yemyeşil bir ovaya hakim Sagalassos antik kentine çıkıyoruz. Son yıllarda yapılan restorasyon çalışmaları ile her geçen gün daha fazla ayağa kaldırılan etkileyici konumdaki kentte MS 161 – 180 yılları arasında Roma İmparatoru Marcus Aurelius zamanında yapılmış olan Antoninler Çeşmesi'nin hala akan suyuna tanık olacağız. Dünyanın en yüksek rakımlı 9000 kişilik tiyatrosu, kendine has kaya mezarlarıyla bilinen antik kent sizi kendisine hayran bırakacak. Gezimizin son günü sabah kahvaltısı ardından otelimizden ayrılarak, Ağlasun’a veda ediyoruz. İlk önce Eğirdir gölünün devamı olan ve milli park olarak koruma altındaki Kovada gölüne gidiyoruz. Daha sonra rotamızı günün her saati farklı renge bürünen Eğirdir gölüne çeviriyoruz. Eğirdir Yeşilada olarak bilinen yarımada üzerinde yürüyüş yapıyoruz. Hızırbey camii, Kervansaray, Dündarbey medresesi ve Aya Stefanos kilisesi gibi tarihi yapıları görüyoruz, huzurlu gölün atmosferinde dinleniyoruz. Göl kenarında balık ziyafeti yapıyoruz. Yemek sonrası Eğirdir in sırtını yasladığı dağa tırmanarak muhteşem Eğirdir gölü manzarası eşliğinde kahve molası veriyoruz...Isparta’da hediyelik gül ürünleri satan dükkanlara uğramayı unutmadık.!

Geziye dair notlar: Kişi başı katılım ücreti: 660 TL… ( peşin ödeme fiyatıdır / taksit için sorunuz )

Fiyata Ulaşım / rehberlik / seyahat sigortası/ sabah kahvaltı ikramı ve yol ikramları / Ağlasun’da bölgenin tek ve en lüks otelinde 2 gece konaklama, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahildir. Öğle yemekleri ve olabilecek müze, mağara girişleri -akşam yemeğindeki içecekleriniz ve extralarınız hariçtir. Bu gezide Konaklayacağımız, sakin dinlendirici atmosferi ile keyfini çıkaracağımız özel otelimiz: Sagalassos Lodge & Spa oteldir, http://www.sagalassoslodge.comHareket saati: 20 Temmuz Cuma sabahı T.K. Merkezi önü: 05:15 Doğumevi karşısı: 05:30

SON BAŞVURU: 9 Temmuz pztesi günü saat 18:00



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
660 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet