Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
KAPADOKYA GEZİSİ ve Balon Seyahati (1 mayıs tatil dönemi)

29-30 Nisan& 01 Mayıs 2017 Ctesi- Pazar -Pazartesi

1 mayıs tatil döneminde

KAPADOKYA GEZİSİ  ve Balon Seyahati

2 gece 3 gün Hafta Sonu (01 mayıs tatil dönemi ) Avanos Konaklamalı Doğa & Kültür Gezisi
Kapadokya gezimiz cuma akşamı geceyarısından hemen önce başlayacak. Klasik Kapadokya rotalarının dışına çıkacağımız gezimizde Cumartesi sabah kahvaltı ardından Hacı Bektaş-ı Veli Müzesi ile başlıyoruz. Hacı Bektaş-ı Veli Müzesi ( Nadar Avlusu, Dergah Avlusu, Aş Evi, Meydan Evi, Pir Evi, Kırklar meydanı, Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi, Balım Sultan Türbesi-Çilehane) gezilerimizi tamamladıktan sonra değişik peribacaları oluşumlarını görebileceğimiz Devrent Vadisi ve Paşabağları ‘na uğruyoruz. Öğle yemeğimizde testi kebabının tadına baktıktan sonra Bağlıdere Vadisi olarak da bilinen Kapadokya Aşıklar Vadisi’ni görüyoruz ve çanak, çömlek atölyeleri ile meşhur Avanos’a geçiyoruz, atölye ziyaretlerimiz ardından görkemli Kızılırmak kenarında vereceğimiz çay molası ile günü tamamlıyoruz, otelimize giriş yapıyoruz.Kapadokya ’da ki ikinci günümüzde, kaya kiliseleri-manastırları ile meşhur ve Unesco tarafından koruma altında bulunan Göreme açık hava müzesi ile başlıyoruz. Göreme’nin güzel manzarasını seyredeceğimiz Esentepe ‘ye uğrayıp Uçhisar kale altına gidiyoruz, yöresel ürünler ve kabak çekirdeği satan dükkanları geziyoruz. Öğle yemeğimiz ardından güvercinlik vadisi ve bölgenin sembolü üç güzelleri görüp Kapadokya bölgesinin meşhur bağlarından üretilen şaraplar hakkında bilgi sahibi olmak ve tadım yapmak için şarap fabrikasına gidiyoruz. Günü akşamüzeri saatlerinde gideceğimiz, bir çok filme plato olmuş taş evleri ile ünlü Sinasos- Mustafapaşa köyü ile noktalayacağız. Katılmak isteyen misafirlerimizle akşam yemeği sonrası yörenin kayalara oyulmuş mekanlarında, eğlence imkanı Türk Gecesi (extra) Bölgedeki son günümüzde  (isteyenlerle sabahın erken saatinde kalkarak Balon uçuşu gerçekleştireceğiz. (extra)) ilk durağımız Derinkuyu yeraltı şehri olacak, programımız Ihlara vadisi ile devam edecek ve Belisırma köyünde öğle yemeği molası vereceğiz. Akşamüzeri Tuz Gölünde günbatımını seyrettikten sonra Bursa’ya doğru dönüş yolculuğumuza devam ediyoruz.
Geziye dair notlar: Kişi başı : 485 TL… (peşin ödeme içindir/Yapı kredi Word karta 3 taksit imkanı)


Fiyata dahil olan hizmetler: Lüks otobüs ile ulaşım/ rehberlik/ yol boyu ikramlar / 3 sabah kahvaltısı (ilk gün araçta ) / Avanos ‘ta konaklama, ( açık büfe kahvaltı ve 2 akşam yemeği ) seyahat sigortası..  Fiyata dahil olmayan hizmetler: Öğle yemekleri, müze girişleri, katılmak isteyenler için Türk gecesi ve balon turu hariçtir. Gezi kapsamında 01 mayıs sabahı gerçekleşecek Kapadokya Balon Turu ‘na katılmak isteyenler önceden ödeme yaparak - rezervasyon yaptırmalıdır...! Balon Turu ücreti için bizi arayınız… Kapadokya bölgesinde ziyaret edeceğimiz müzelerde Müzekart geçerlidir.Konaklayacağımız otel : http://www.buyukavanos.com

Hareket saati: 28 nisan cuma akşamı 23:30 Nilüfer metro durağı Migros market önü SON BAŞVURU: 15 Nisan 2017 ctesi günü saat 12:00 ( Geziye katılımcı sayısı sınırlıdır ve yoğun dönem olduğu için önceden isim yazdırmanız ve kapora yatırarak rezervasyon yapmanız önerilir)

KAPADOKYA’DA  BALON SEYAHATİ “ Unutulmayacak Bir Tecrübe ”

Kapadokya’da yaşanabilecek en güzel anlardan biri balon seyahati sırasında yaşanıyor. Balon Turu heyecanı sabah saat 5 civarı başlıyor ve konuklar otelden alınarak kalkış alanına getiriliyor. Balonlar yerde uçuşa hazırlanırken, konuklar hafif bir kahvaltı yapıyorlar. Kısa süren hazırlıktan sonra balonlar gündoğumuna yakın uçuşa başlıyorlar. Uçuş yaklaşık 1 saat sürüyor ve uçuş sırasında balonunuz zaman zaman yaklaşık 1000 feet lik yüksekliğe çıkarak bu unutulmaz yolculuğu; güneşin doğuşunu, vadi içlerine girerek peri bacalarını ve vadi manzaralarını seyretme, fotoğraf-video çekerek belgeleme imkanı sunuyor. Uçuş sonunda konuklar için bir kutlama töreni yapılıyor ve uçuş hatırası olarak adınıza hazırlanmış uçuş sertifikası veriliyor. Tüm balon uçuş macerası yaklaşık 3 saat sürmekte olup, saat sabah 8 civarında konuklar tekrar araçlarla konakladıkları otellerine bırakılıyor. Balon seyahati ile ilgileniyorsanız Kapadokya gezisi öncesi Bursa’da iken ödeme yaparak rezervasyon ödeme yaptırmalısınız. Balon turu ile ilgilenenler fiyatları ve detayları acentamızı arayarak öğrenebilir.



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
485 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet