Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Yılın Son Günlerinde Işıl Işıl İstanbul
Yılın son günlerinde ışıklandırılmış ve hareketli atmosferi ile İstanbul’u soluyacağınız özel mekan ve müzeleri gezeceğiz. Sabah çayımızı içmek için önce Emirgan’a gidecek, arzu edenlerle Atlı Köşk-Sakıp Sabancı müzesini gezeceğiz. Müzede sürekli sergilerin yanısıra 19 kasımdan bu yana Osmanlı Döneminde Venedik ve İstanbul; Nam-ı Diğer Aşk adlı sergi izlenimde. Emirgan’dan sonra İstiklal caddesine çıkacağız. Cadde boyunca ve ilginç bazı sokaklarda yürüyüşümüzü yaparak Pera bölgesine varacak ve Pera müzesinde mola vereceğiz. Daha sonra Tünel’e gidecek ve Galata kulesine çıkacağız.
Gezimiz sırasında uğrayacağımız bazı yerlere ait web siteleri : SSM Atlı Köşk http://muze.sabanciuniv.edu/main Pera Müzesi : www.peramuzesi.org.tr


Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
65 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet