Karagöz Travel   Karagöz Travel
Karagöz Turizm Instagram Karagöz Turizm Facebook
Türsab
Antakya Gezisi (19-21 Kasım uçakla)

Antakya Gezisi

19-21 Kasım 2021 Cuma-Ctesi-Pazar / Uçakla Antakya ( Hatay ) Lezzet Rotası

Haftasonu 2 gece 3 gün uçakla, konaklamalı Kültür ve Lezzet gezisi


Gezimizin birinci günü 19 Kasım sabahı Bursa’dan Sabiha Gökçen Havalimanına transfer, 08:55 uçuşu ile Hatay’a gidiş. Konaklayacağımız Museum Otele giriş, istirahat -kısa serbest zaman.Gezimize Antakya merkezi ile başlıyoruz. Otelimize yakın ve Hristiyanlığın ilk kilisesi olan St. Pierre Kilisesi ile başlıyoruz..Öğle yemeği molasında Antakya’ya özgü tepsi kebabı, ve yemek sonrası hatay muftağının vazgeçilmezi künefenin tadına bakabiliriz. Yemek sonrası Anadolu toprakları üzerinde kurulan ilk camii olan Habibi Neccar Camii, eski Antakya sokakları, evleri, Rum Ortodoks kilisesi, Sinagog ve Katolik kilisesi gibi ilginç yapıları görüyoruz. Hatay’ın meşhur mekanlarından Affan Kahvesi’ne uğruyoruz. Uzun Çarşıda serbest zaman sonrası eski tarihi adıyla ''Daphne'' olarak bilinen ve şelaleriyle ünlü olan Harbiye'ye doğru hareket ediyoruz. Harbiye Şelaleleri gezisi sonrası otelimize dönüş-akşam özel bir mekanda Hatay lezzetlerine devam… Gezimizin ikinci günü Samandağı bölgesini gezeceğiz. Dünyanın en uzun plajlarından birisi olan Samandağı'nın eteklerindeki Çevlik Plajı, Dünyanın ilk tüneli olan Titus Tüneli ve Kaya Mezarlarını gezdikten sonra Eski köy yollarından ulaşacağımız Türkiye’de bulunan tek Ermeni köyü olan Vakıflı köyüne ulaşıyoruz. Öğle yemeğinde yöreye özgü lezzetleri tadabilirsiniz. Otelimize dönüş, serbest zaman-akşam yemeği eski Antakya’da..Gezimizin son günü sabahtan otelimizin keyfini çıkarıyoruz, müze bölümünü geziyoruz..Şehir merkezinde mozaikleriyle ünlü, dünyanın en zengin ikinci mozaik koleksiyonuna sahip Antakya Mozaik Müzesi'ni gezip çarşı bölgesinde serbest zaman veriyoruz, sonrasında havaalanı transferi ve 19:10 uçuşu ile Sabiha Gökçen havalimanına hareket, sonrasında  Bursa’ya transfer..

Geziye dair notlar: Kişi başı katılım ücreti: 2650 TL…  Fiyata dahil olan hizmetler:  Tüm ulaşım ( Bursa- Sabiha Gökçen Havalimanı-Bursa transferleri  / 19 Kasım sabahı Sabiha Gökçen -Hatay pegasus uçuşu- 21 Kasım pazar akşamı Hatay- Sabiha Gökçen havalimanı Pegasus uçuşu / 3 gün boyunca Hatay'da yapacağımız araçlı ve araçsız geziler / havaalanı ulaşımları / rehberlik hizmeti / seyahat sigortası / Hatay Museum Otelde 2 gece kahvaltı dahil konaklama. Fiyata dahil olmayan hizmetler: Müze girişleri, öğle ve akşam yemekleri,  Rehberiniz gezi boyunca özel lezzetleri, uygun fiyata yemeniz için size yardımcı olacaktır.. Hareket saati: 19 Kasım 2021 cuma sabahı 05:00 Nilüfer Metro Durağı-Migros Market tarafı - dönüşte de Sabiha Gökçen’den sizi aynı noktaya getireceğiz..  2 gece konaklayacağımız Otel; Museum Otel http://www.themuseumhotelantakya.com/tr/

SON BAŞVURU: 20 Ekim Çarşamba



Genel Bilgiler

  • - Günübirlik gezilerde taksit imkanımız yoktur.
  • - Konaklamalı bazı gezilerde yapı kredi word kartınıza 2 taksit imkanı. Geziye katılımda; konaklamalı gezilerde geziye en geç 4 gün kala, günübirlik gezilerde geziye 3 gün kala %50 kapora ödenerek rezervasyon kesinleştirilmelidir. Otobüste koltuk yerleşim planı başvuru ve rezervasyon kesinleştirme sırasına göre düzenlenecektir.
  • - Konaklamalı gezilerde otelde tek kalmak isteyenler tek kişilik oda farkı ödemeyi kabul ederler.
  • - Rezervasyonun kesinleşmesi için peşin ödemelerde tur katılım bedelinin tamamının ödenmiş, kredi kartı ile ödemelerde ise çekim işleminin yapılmış olması gerekmektedir.
  • - Turdan 15 gün öncesine kadar yapılan iptallerde % 50 kesinti ile iade yapılır. Tur hareket tarihinden 5-10 gün arası-öncesine kadar rezervasyon iptali halinde %75 kesinti ile iade yapılır. Son 5 gün içerisinde yapılan iptallerde ödeme iadesi yapılmaz.
  • - Turun yeterli sayıya ulaşamayıp acenta tarafından iptali halinde tura rezervasyon yaptıran kişilerin yaptığı nakit ödemelerin iadesi en geç iptalin yapıldığı günü takip eden ilk iş gününde yapılır.
  • - Karagöz Turizm turu iptal etmesi halinde tura rezervasyon yaptırmış kişilerin Karagöz Turizm turu haricinde almış oldukları feribot, uçak ve otobüs biletlerinin iadesinde oluşabilecek kesinti ve tazminatlardan sorumlu değildir. Bu durumlarda biletin alındığı firmanın iptal ve iade hükümleri geçerli olacaktır.
  • - Tur esnasinda musterinin herhangi bir sebeple turdan ayrilmasi halinde herhangi bir odeme iadesi yapilmaz.
  • - Tüm gezilerimizde yol bülteni ve ziyaret edilecek yerler hakkında bilgilendirme notları dağıtılmaktadır.
  • - Rehberlerimiz Turizm Bakanlığı Belgeli resmi rehberlerdir.
  • - Ulaşım aracı Turizm Bakanlığı ve Türsab tarafından tespit edilmiş kurallara uygundur.
  • - Tur Programlarında, Müşterilerimizin menfaati doğrultusunda değişiklik & iptal hakkı-hava şartlarına ve katılım oranına göre Karagöz Turizm Seyahat Acentasında Saklıdır. Ayrıca Karagöz Turizm Rehberi; gezi sırasında hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.
  • - Konaklamalı gezilerde zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır.
Tur Fiyatı
2650 TL

Tekrar düzenlendiğinde beni haberdar et

Türsab  Türkiye

Karagöz Turizm Instagram  Karagöz Turizm Facebook

Gizlilik Politikası  Kullanım Şartları  Hesap Numaralarımız  Ödeme Şartları  İş Başvurusu

© 2020 Karagöz Turizm ve Seyahat Acentası

Profornet